PIN a organizat concursul pentru listele formaţiunii la alegerile pentru PE

Liderul PIN, Cozmin Guşă, a declarat, duminică, înaintea concursului intern pentru accesul pe listele la alegerile europarlamentare, că formaţiunea sa vrea să obţină 500.000 de voturi la scrutinul pentru Parlamentul European şi că el nu participă la concurs întrucât va candida la Preşedinţie.

2 afișări
Imaginea articolului PIN a organizat concursul pentru listele formaţiunii la alegerile pentru PE

PIN a organizat concursul pentru listele formaţiunii la alegerile pentru PE

La concursul organizat de PIN pentru selecţia candidaţilor pentru alegerile la Parlamentul European au fost prezenţi 59 de candidaţi, printre care şi vicepreşedintele formaţiunii Lavinia Şandru.

Testele de examen referitoare la UE şi la cunoaşterea unei limbi străine – engleză sau franceză – au fost elaborate de o comisie formată din Gheorghe Stoica – prof. dr. la Facultatea de Ştiinţe Politice, Universitatea Bucureşti; Ioana Comăniţă – profesor atestat Limba Engleză; Sandra Dumitrescu – profesor atestat Limba Franceză; Ion Lucian Catrina – asistent universitar Facultatea de Ştiinţe Politice, Universitatea Dimitrie Cantemir; Valeriu Bordei – secretar general PIN ; Cozmin Guşă – preşedinte PIN; Monica Dajiu – secretar comisie.

Potrivit liderului PIN, rezultatele finale vor stabili ordinea pe liste. Punctajul maxim care se poate obţine la test este de 100 de puncte, 40 de puncte fiind pentru testul referitor la UE, 20 de puncte pentru limba străină şi alte 40 de puncte pentru analiza CV-ului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici