PIN nu va încheia alianţe pentru europarlamentare

Preşedintele PIN, Cozmin Guşă, a declarat, marţi, că nu are de gând să încheie nicio alianţă în perspectiva alegerilor europarlamentare, motivul constituindu-l faptul că niciun partid nu seamănă cu PIN-ul din punctul de vedere al criteriilor pentru accederea în PE sau al atitudinii.

2 afișări
Imaginea articolului PIN nu va încheia alianţe pentru europarlamentare

PIN nu va încheia alianţe pentru europarlamentare

Guşă a arătat că, în cazul în care partide precum PSD, PNL sau PD îşi asumă criteriile impuse de PIN pentru participarea la scrutinul europarlamentar, precum necolaborarea cu fosta Securitate sau să nu fie corupt, atunci ideea de alianţă poate fi deschisă imediat din acel moment.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici