Pistol: Mi-aş dori ca la finalul anului să putem circula pe A7 de la Ploieşti la Pietroasele

Sunt aproximativ 50 de km din Autostrada Moldovei, A7, care pot fi puşi în circulaţie anul acesta, afirmă directorul CNAIR, Cristian Pistol, după ce luni a verificat stadiul lucrărilor pe şantierele loturilor 1 şi 2 ale autostrăzii Ploieşti – Buzău, parte a A7.

1736 afișări
Imaginea articolului Pistol: Mi-aş dori ca la finalul anului să putem circula pe A7 de la Ploieşti la Pietroasele

Pistol: Mi-aş dori ca la finalul anului să putem circula pe A7 de la Ploieşti la Pietroasele

„Am verificat astăzi (luni - n.r.) stadiul lucrărilor pe şantierele loturilor 1 şi 2 ale autostrăzii Ploieşti – Buzău, parte a A7! Mobilizarea constructorilor este momentan satisfăcătoare, dar aş dori ca aceştia să crească, atât mobilizarea, cât şi ritmul de muncă, astfel încât la finalul acestui an să putem circula pe autostradă de la Ploieşti la Pietroasele”, scrie pe Facebook directorul CNAIR, Cristian Pistol.

El menţionează că sunt aproximativ 50 de km din Autostrada Moldovei, A7, care pot fi puşi în circulaţie anul acesta.

Pistol precizează că pe lotul Dumbrava – Mizil (21 km) antreprenor este asocierea Impresa Pizzarotti&SPA - Pizzarotti SA - Retter Projectmanagement SRL, iar pe lotul Mizil – Pietroasele (28,35 km) antreprenor este asocierea SC Coni SRL – Trace Group Hold PLC.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici