Pleşoianu, aluzie la gafa făcută de Dăncilă: Dacă rămâne preşedintele partidului, PSD va mai câştiga alegerile „de anul trecut”

Deputatul PSD Liviu Pleşoianu a afirmat, marţi seară, că dacă Viorica Dăncilă va rămâne la conducerea partidului, atunci PSD „va mai câştiga alegerile locale şi parlamentare de anul trecut”, făcând aluzie la gafa făcută de Dăncilă.

2302 afișări
Imaginea articolului Pleşoianu, aluzie la gafa făcută de Dăncilă: Dacă rămâne preşedintele partidului, PSD va mai câştiga alegerile „de anul trecut”

Pleşoianu, aluzie la gafa făcută de Dăncilă: Dacă rămâne preşedintele partidului, PSD va mai câştiga alegerile „de anul trecut”

„Dacă rămâne doamna Dăncilă mai departe preşedinte al PSD, atunci PSD va mai câştiga alegerile locale şi parlamentare de anul trecut. Dacă vin academicienii serviciilor şi preiau puterea în PSD, nu va mai conta deloc dacă vom mai câştiga vreun rând de alegeri, pentru că nu va mai câştiga partidul, ci vor câştiga alegerile. Dăncilă l-a băgat pe Oprea în partid. Nu e acolo. Doamna Dăncilă reformează partidul cu domnul Oprea. Pe partea cealaltă, Ciolacu reformează partidul aducându-i pe Tudose şi Cîmpeanu. Nu contează cine găteşte, nici cine serveşte, contează cine face reţeta, adică serviciile”, a spus Liviu Pleşoianu, la România TV.

Viorica Dăncilă a făcut pe 6 noiembrie o nouă gafă de exprimare, susţinând că „scopul PSD este să câştige alegerile prezidenţiale, locale şi parlamentare de anul trecut”.

Şedinţa Comitetului Executiv al PSD este în desfăşurare de aproximativ trei ore, aceasta începând la 18:30. În cadrul reuniunii, social-democraţii îşi exprimă nemulţumirile cu privire la rezultatul partidului la alegerile prezidenţiale, Olguţa Vasilescu cerându-i chiar demisia Vioricăi Dăncilă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici