Pleşoianu, atac la Birchall: S-a rătăcit şi a greşit clubul

Deputatul PSD Liviu Pleşoianu a atacat-o, miercuri, pe Ana Birchall, ministru al Justiţiei, după ce aceasta a declarat, referitor la raportul GRECO, că dacă eşti într-un club trebuie să respecţi regulile. Pleşoianu îi reproşează acesteia că poate "s-a rătăcit".

1515 afișări
Imaginea articolului Pleşoianu, atac la Birchall: S-a rătăcit şi a greşit clubul

Pleşoianu, atac la Birchall: S-a rătăcit şi a greşit clubul

"..Doamna Birchall s-a rătăcit şi a greşit clubul. Clădirea aia mare pe care scrie "Ministerul Justiţiei" e altceva. Ajutaţi-o pe doamna Birchall să nu mai ajungă din greşeală, în fiecare zi, acolo... Eu, unul, cer remanierea distinsei din ziua în care a fost propusă ministru. Ana de la «Justiţie»: «Orice analiză e importantă, orice raport e important şi dumneavoastră ştiţi că atunci când, ca regulă generală, când eşti într-un club, e nevoie să respecţi regulile.»", scrie Liviu Pleşoianu pe Facebook.

Declaraţie vine în contextul în care Ana Birchall a vorbit despre apartenenţa la un "club" şi respectarea regulilor, făcând referire la raportul GRECO.

"Orice raport, ca orice analiză, eu cred că este important. Orice analiză e importantă, orice raport e important şi dumneavoastră ştiţi că atunci când, ca regulă generală, când eşti într-un club, e nevoie să respecţi regulile. Pe recomandările din raportul GRECO permiteţi-mi să mă pronunţ după ce vor fi publicate", a declarat Ana Birchall.

Grupul Statelor contra Corupţiei (GRECO) a transmis că România a înregistrat progrese insuficiente în combaterea corupţiei exprimând preocupare privind reformele din sistemul judiciar, în special asupra refuzului Bucureştiului de a desfiinţa Secţia specială de investigare a magistraţilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici