PMP, după votul din Comisia LIBE pentru Laura Codruţa Kovesi: Este meritul ei şi doar al ei

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat, miercuri, după votul din Comisia LIBE, că ”toată mizeria aruncată spre Laura Codruţa Kovesi de armata lui Dragnea şi Tudorel în ultimele săptămâni au ajutat decidenţii de la Bruxelles să-şi întărească poziţia” şi că rezultatul votului e doar meritul ei.

511 afișări
Imaginea articolului PMP, după votul din Comisia LIBE pentru Laura Codruţa Kovesi: Este meritul ei şi doar al ei

PMP, după votul din Comisia LIBE pentru Laura Codruţa Kovesi: Este meritul ei şi doar al ei

”Este meritul ei şi doar al ei! Toată mizeria aruncată spre ea de armata lui Dragnea şi Tudorel în ultimele săptămâni au ajutat decidenţii de la Bruxelles să-şi întărească poziţia. Practic, i-au consolidat şansele de a reuşi. România primeşte un semnal foarte puternic şi acest lucru trebuie apreciat! PSD s-a făcut de râs”, a scris pe Facebook Eugen Tomac.

Reacţia liderului PMP vine după ce Laura Codruţa Kovesi a primit, miercuri cele mai multe voturi în comisia LIBE, şi anume, 26 de voturi, după audierea pentru postul de procuror şef european. Jean-François Bohnert a primit 22 de voturi şi un vot Andres Ritter.

Kovesi a fost preferată şi în Comisia CONT cu o zi înainte, o decizie finală urmând să fie luată pentru funcţia de procuror şef european abia după negocieri cu Consiliul UE şi votul din PE.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici