PMP: Liderii PNL au racolat prin metode totalitare primarii ai PMP

În ultimele săptămâni, în întreaga ţară, liderii PNL au racolat prin metode totalitare primarii ai PMP, iar în prezent, într-un dispreţ total faţă de simbolurile naţionale, au organizat la Iaşi, o şedinţă care este prezentată în mod fals şi diversionist drept şedinţă PMP, transmit liderii PMP.

116 afișări
Imaginea articolului PMP: Liderii PNL au racolat prin metode totalitare primarii ai PMP

„În atenţia tuturor instituţiilor media din România şi de peste hotare, Partidul Mişcarea Populară doreşte să facă următoarea precizare, având în vedere atacul fără precedent la care este supusă opoziţia din România de către partidele aflate la putere: Astăzi (miercuri - nr), în plină zi de sărbătoare naţională, cu largul concurs al partidelor de la putere, a fost organizată o şedinţă care, în mod fals, este prezentată drept acţiune a Partidului Mişcarea Populară. În acest sens, facem precizarea că prin aceste acţiuni orchestrate de PNL, acest partid arată cât de mult dispreţuieşte democraţia şi că utilizează orice instrumente pentru a ataca opoziţia”, potrivit unui comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, „în ultimele săptămâni, în întreaga ţară, liderii PNL au racolat prin metode totalitare primarii ai PMP, iar în prezent, într-un dispreţ total faţă de simbolurile naţionale, au organizat la Iaşi, de Ziua Unirii Principatelor Române, o şedinţă care este prezentată în mod fals şi diversionist drept şedinţă PMP, cu scopul de a ataca alianţa <Dreapta Unită>”.

„Faptul că fostul ministru şi fost lider al PMP, Cristian Diaconescu, a acceptat acest rol umilitor de agent electoral al PNL şi PSD, nu ne surprinde, având în vedere evoluţia sa politică de fost ministru al PSD şi UNPR. În prezent, s-a transformat dintr-un om cu profunde convingeri de stânga, într-un util provocator de dreapta. Atragem însă atenţia actualei puteri că nu vor reuşi, prin practici folosite de regimurile comuniste, să destabilizeze şi să descurajeze opoziţia din România. PMP este determinat să lupte alături de partidele opoziţie împotriva actualei puteri şi va continua să fie parte a alianţei <Dreapta Unită>”, se arată în finalul comunicatului de presă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
pmp,
pnl,
primari

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici