PMP propune construirea unui spital în fosta hală Laminor din Sectorul 3 al Capitalei

  • PMP Sector 3 propune construcţia unui spital în fosta hală Laminor: „Avem o hală renovată de 70.000 mp, beneficiază de parcare şi este proprietatea unei societăţi al cărei acţionar majoritar este Consiliul Local Sector 3”.
262 afișări
Imaginea articolului PMP propune construirea unui spital în fosta hală Laminor din Sectorul 3 al Capitalei

PMP propune construirea unui spital în fosta hală Laminor din Sectorul 3 al Capitalei

„Partidul Mişcarea Populară Sector 3 solicită tuturor partidelor politice să se implice astfel încât sănătatea şi siguranţa cetăţenilor să fie pe primul loc. Construcţia unui spital în Sectorul 3 este necesară şi obligatorie. Pandemia SARS-CoV-2 ne-a demonstrat tuturor cât de slabe au fost investiţiile în sistemul sanitar din România şi ce dezastre au putut crea aceste verigi slabe din sistemul de sănătate”, transmite PMP Sector 3.

Liderii Partidului Mişcarea Populară propun o dezbatere cu toate partidele politice pentru construcţia unui spital în fosta hală Laminor.

„În acest sens, am transmis oficial invitaţii la discuţii către toate partidele politice care au membri în Consiliul Local Sector 3. La prima vedere, pare un lucru greu de realizat, dar este posibil să fie construit dat fiind următorul avantaj: avem o hală renovată de 70.000 mp, beneficiază de parcare şi este proprietatea unei societăţi al cărei acţionar majoritar este Consiliul Local Sector 3. Avem societăţi de construcţii care au posibilitatea, conform legii, să construiască de urgenţă acest spital, iar atribuirea conform Articolului 31 din Legea nr. 98/2016 ne va ajuta foarte mult şi ne va uşura misiunea”, se mai arată în comunicat.

Potrivit sursei citate, Consiliul Local Sector 3 poate vota demararea de urgenţă, prin Direcţia Investiţii, Achiziţii şi Învăţământ, a unui studiu de fezabilitate privind construcţia unui spital în interiorul halei Laminor pe cei 70.000 mp.

„Ulterior, Societatea Algorithm Construcţii, în calitate de proprietar, poate demara de urgenţă proiectarea şi începerea lucrărilor. Capitalul social de care beneficiază îi permite acest lucru. O parte din hala în care s-au investit până în acest moment atâtea milioane de euro trebuie să devină spital şi ne aşteptăm să ajungem la un consens politic cu privire la acest obiectiv de interes major PMP pentru locuitorii din Sectorul 3”, se arată în finalul comunicatului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici