PNL Alba şi-a înregistrat candidaţii pentru Parlament la BEJ

PNL Alba şi-a înregistrat, vineri, la Biroul Electoral de Circumscripţie, candidaţii în cele şapte colegii uninominale din judeţ, printre ei fiind preşedintele AVAS, Teodor Atanasiu, vicepreşedinte PNL şi lider al PNL Alba, actualii parlamentari liberali din judeţ şi un interpret de muzică populară.

33 afișări
Imaginea articolului PNL Alba şi-a înregistrat candidaţii pentru Parlament la BEJ

PNL Alba şi-a înregistrat candidaţii pentru Parlament la BEJ

Candidaţii liberali au avut o problemă legată de depunerea candidaturilor, dosarele nefiind întocmite aşa cum cer regulile impuse de Biroul Electoral Central.

Astfel, toţi candidaţii PNL erau trecuţi pe o singură listă, şi nu fiecare separat, pentru a fi înregistrate candidaturile individual.

Teodor Atanasiu a declarat, după depunerea candidaturii, că această problemă a fost clarificată împreună cu membrii Biroului Electoral de Circumscripţie Alba.

Liderul PNL Alba a adăugat că liberalii îşi propun ca ţintă pentru alegerile parlamentare să obţină în judeţul Alba cel puţin doi deputaţi şi un senator, ceea ce ar însemna, din punctul său de vedere, câştigarea alegerilor.

"Ţinta partidului nostru este una singură - câştigarea alegerilor în judeţul Alba, un obiectiv perfect normal şi perfect realizabil. Este normal fiindcă credem că am dovedit în această perioadă că am avut cei mai dinamici parlamentari, parlamentarii liberali fiind singurii de care a mai şi auzit lumea că au făcut ceva în Parlament (..) Eu candidez într-un colegiu unde am ca şi contracandidaţi doi parlamentari în exerciţiu şi mă întreabă lumea cine sunt ăia", a spus Teodor Atanasiu.

Din partea PNL vor candida:

Camera Deputaţilor:

- colegiul 1, format de Alba Iulia şi localităţile din apropiere: Cosmin Covaciu, fostul prefect de Alba şi în prezent comisar general adjunct al Gărzii Naţionale de Mediu

- colegiul 2, format de localităţile din jurul municipiilor Sebeş-Blaj: Teodor Mărginean, fostul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Alba

- colegiul 3, format în jurul oraşelor Cugir-Zlatna: liderul PNL Alba, Teodor Atanasiu

- colegiul 4, Aiud-Ocna Mureş: actualul deputat Nicolae Popa

- colegiul 5 format din localităţile din zona Munţilor Apuseni: interpretul de muzică populară Nicolae Furdui Iancu

Senat:

- colegiul 1, format în zona Alba Iulia, Cugir-Zlatna şi Munţii Apuseni: Nicuşor Mihai, un apropiat al preşedintelui PNL Alba, Teodor Atanasiu, fost şef al Romtehnica, în prezent director în Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului

- colegiu 2, format din două colegii de deputaţi, respectiv Sebeş-Blaj şi Aiud-Ocna Mureş: Tiberiu Bărbuleţiu, fost europarlamentar, în prezent deputat de Alba.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici