PNL îl susţine în continuare pe Cîţu

Îl susţinem pe premier şi considerăm că e mai importantă buna guvernare decât persoana unui ministru, spune preşedintele PNL, Ludovic Orban, după ce Florin Cîţu a decis revocarea lui Vlad Voiculescu din funcţia de ministru al Sănătăţii.

194 afișări
Imaginea articolului PNL îl susţine în continuare pe Cîţu

PNL îl susţine în continuare pe Cîţu

„Am luat act de decizia premierului. Aşa cum am declarat şi luni, e nu numai dreptul, este obligaţia constituţională a premierului de a veghea la buna funcţionare a guvernului şi de a interveni când e necesar chiar şi prin schimbarea unui ministru. Pentru PNL nu există o altă soluţie politică de guvernare decât actuala coaliţie. E strict o decizie care urmăreşte ca la MS, unul dintre cele mai importante mininistere din structura guvernamentală, evident tot USR PLUS să desemneze un ministru care să gestioneze cu responsabilitate domeniul şi care să aibă capacitatea de a lupta eficient pentru creşterea calităţii actului medical şi pentru bătălia împotriva pandemiei”, spune Ludovic Orban.

El precizează că liberalii îl susţin pe Florin Cîţu.

„În ceea ce ne priveşte, îl susţinem pe premier şi considerăm că e mai importantă buna guvernare decât persoana unui ministru. Decizia de susţinere în funcţia de premier a dlui Florin Cîţu a fost o decizie a PNL şi ulterior a coaliţiei. Schimbarea premierului nu poate fi decisă decât tot de coaliţie. Îl sprijinim în continuare, evident, pe Florin Cîţu, care e premierul care reprezintă PNL”, adaugă liderul liberal.

Potrivit lui Orban, decizia PNL este de a menţine actuala coaliţia de guvernare.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
orban,
cîţu,
voiculescu

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici