PNL nu participă la consultările iniţiate de Traian Băsescu

Vicepreşedintele PNL Mihai Voicu a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că formaţiunea sa îşi menţine decizia de a nu participa la consultările iniţiate de şeful statului, considerând că acestea sunt "strict de imagine", întrucât Traian Băsescu şi-a pierdut rolul de mediator.

17 afișări
Imaginea articolului PNL nu participă la consultările iniţiate de Traian Băsescu

PNL nu participă la consultările iniţiate de Traian Băsescu

"Ne menţinem decizia de a nu participa la astfel de consultări, întrucât, în primul rând, sunt strict de imagine, în al doilea rând - Traian Băsescu şi-a pierdut rolul de mediator, dacă l-a avut vreodată, fiind doar preşedinte de partid - şi în al treilea rând pentru că, prin aceste consultări, preşedintele încearcă să legitimeze un grup de traseişti politici cu care nu avem ce să discutăm", a spus Mihai Voicu.

Preşedintele Traian Băsescu a invitat partidele parlamentare la consultări, luni, la ora 15.00, fiind propuse ca teme de discuţie perspectivele economice şi sociale pe următorii doi ani, aderarea la Spaţiul Schengen şi priorităţile legislative ale sfârşitului acestui an.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici