PNL: Servitorul de încredere al lui Dragnea, pus paznic asupra legislaţiei României

  • PNL consideră că PSD reuşeşte să compromită, prin toxicitatea alegerii lui Florin Iordache, o nouă instituţie a statului român, Consiliul Legislativ.
  • Cele două camere ale Parlamentului l-au votat marţi în plenul reunit pe Florin Iordache preşedinte al Consiliului Legislativ.
784 afișări
Imaginea articolului PNL: Servitorul de încredere al lui Dragnea, pus paznic asupra legislaţiei României

PNL: Servitorul de încredere al lui Dragnea, pus paznic asupra legislaţiei României

„Nu există sfidare mai mare decât aceea de a-l pune paznic asupra legislaţiei României pe cel care a făcut tot posibilul pentru a hăcui legislaţia în domeniul justiţiei, un adevărat torţionar al statului de drept, servitorul de încredere al lui Liviu Dragnea”, se arată într-un comunicat al PNL.

Liberalii susţin că prin alegerea lui Florin Iordache, PSD arată că nu a înţeles „absolut nimic din mesajul pe care l-a primit din partea românilor la urne”.

„Sinecurismul este o boală veche a PSD, care se vrea a fi mascată prin încercarea eşuată din aceste zile de a confecţiona imaginea unui partid care s-ar reforma. Dovada faptului că PSD rămâne un partid retrograd, toxic şi nereformabil este tocmai susţinerea lui Florin Iordache în poziţia de preşedinte al Consiliului Legislativ, înainte chiar de a corecta cadrul legislativ al acestei instituţii şi cu speranţa de a obţine un mandat pe viaţă şi de a profita de configuraţia actuală a Parlamentului. Legea de funcţionare a Consiliului Legislativ va trebui revizuită”, a transmis PNL.

Liberalii susţin că după alegerile din 6 decembrie „vor putea fi deparazitate toate instituţiile statului în care PSD şi-a plantat oameni precum Florin Iordache în favoarea celor care într-adevăr fac cinste funcţiei publice”.

Cele două camere ale Parlamentului l-au votat marţi în plenul reunit pe Florin Iordache preşedinte al Consiliului Legislativ.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici