PNL vrea respectarea proiectului APD privind votul uninominal

Liberalii vor continua să sprijine adoptarea legii votului uninominal în forma Pro Democraţia, reprezentanţii PNL din Comisia de cod electoral având sarcina să-i convingă pe cei de la PSD să respecte acordul convenit în acest sens, a declarat, luni, vicepreşedintele PNL Ludovic Orban.

1 afișare
Imaginea articolului PNL vrea respectarea proiectului APD privind votul uninominal

PNL vrea respectarea proiectului APD privind votul uninominal

„Am decis să sprijinim, în continuare, proiectul Pro Democraţia privind votul uninominal, cu atât mai mult cu cât cele trei partide – PNL, PSD şi PD – şi-au dat acordul”, a declarat Orban la finalul şedinţei săptămânale a Biroului Politic Central al PNL.

El a adăugat că liberalii din Comisia parlamentară de elaborare a codului electoral au mandat să-i convingă pe social-democraţi să nu-şi schimbe poziţia convenită în urma acordului PNL-PSD-PD-Pro Democraţia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici