Ponta a anunţat numărul parlamentarilor din fiecare partid: Din fericire, Dan Diaconescu, contracandidatul meu, nu face parte dintre ei

Grupul parlamentar al PSD, incluzându-i şi pe cei ai UNPR, va avea 221 de membri, iar grupul PNL va fi format din 147 parlamentari, a anunţat, luni seara, liderul USL, premierul Victor Ponta.

5080 afișări
Imaginea articolului Ponta a anunţat numărul parlamentarilor din fiecare partid: Din fericire, Dan Diaconescu, contracandidatul meu, nu face parte dintre ei

Dan Diaconescu (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Grupul PSD, care include şi parlamentarii UNPR - noi de altfel vom şi fuziona, cele două partide - deci grupul social-democrat are 221 de parlamentari. Sunt foarte mândru pentru că este cel mai bun rezultat obţinut de PSD. Grupul PNL va avea 147, care iarăşi cred că este cel mai bun rezultat din istoria PNL", a spus Ponta la RTV.

El a precizat că Partidul Conservator îşi va constitui un grup separat, cu 21 de mandate, iar UDMR va miza pe 27 de partamentari.

"ARD, nu ştiu dacă rămân ca ARD, s-ar putea să fie mai puţini, dar cu totul sunt 80. PP-DD, din păcate, are 68 de parlamentari. Din fericire, Dan Diaconescu, contracandidatul meu, nu face parte dintre ei. Era o ruşine îngrozitoare pentru oraşul Târgu Jiu ca un asemenea personaj să fie parlamentar de Târgu Jiu", a adăugat Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici