Ponta a explicat de ce nu i-a răspuns la telefon lui Ungureanu. Antonescu a fost sunat şi el de premier

Liderul PSD Victor Ponta a declarat că nu i-a răspuns marţi seară la telefon premierului Mihai Răzvan Ungureanu pentru că seara răspunde doar prietenilor, preşedintele PNL, Crin Antonescu, spunând, la rândul său, că a fost contactat de prim-ministru legat de evenimentul din 25 aprilie.

598 afișări
Imaginea articolului Ponta a explicat de ce nu i-a răspuns la telefon lui Ungureanu. Antonescu a fost sunat şi el de premier

Victor Ponta (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

"Aseară m-a sunat într-adevăr domnul Ungureanu, n-am vrut să-i răspund, pentru că eu seara răspund doar la prieteni. (...) După care am aflat că m-a căutat, mi-a spus întâi domnul Hrebenciuc că l-a sunat domnul Ungureanu că nu dă de mine, după aceea mi-au spus şi Daniel Constantin şi Crin pentru ce ne căuta", a declarat Ponta la Antena 3.

Victor Ponta a precizat că social-democraţii vor participa la discursul în Parlament al preşedintelui Consiliului European. "E normal, este preşedintele UE, suntem membri ai UE, cum să nu mergem la aşa ceva?", a menţionat el.

"În rest, telefoane nocturne de la domnul Ungureanu nu primesc şi, repet, primesc doar de la oameni apropiaţi. În timpul zilei dacă mă sună, sigur că răspund, eu sunt un om civilizat şi răspund la telefon", a adăugat Ponta.

La rândul său, preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că a fost sunat de premierul Ungureanu legat de venirea preşedintelui Consiliului European în Parlament. "I-am răspuns primului-ministru, i-am spus că o să-mi consult colegii, am spus că din punctul meu de vedere vom fi acolo", a spus Antonescu.

Premierul Ungureanu a declarat că a încercat, marţi seara, să îl contacteze telefonic pe liderul PSD, Victor Ponta, pentru a-i propune să fie prezent în Parlament cu ocazia unui discurs pe care preşedintele Consiliului European îl va susţine săptămâna viitoare, dar nu a reuşit să discute cu acesta.

"Am încercat şi aseară să dau de domnia sa (Victor Ponta-n.r.), dar nu am reuşit, era la o emisiune. L-am căutat la telefon pentru că, pe 25 aprilie, când se implinesc şapte ani de la semnarea Tratatului de aderare la UE, ne vizitează preşedintele Consiliului European, iar speranţa mea a fost să meargă în Parlament şi să se adreseze pe teme legate de Europa", a spus Ungureanu, miercuri seara, la postul B1 TV.

El a arătat că este necesar ca opoziţia şi puterea să fie prezente din nou în Parlament.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici