Ponta: Am vorbit cu Marian Sârbu, nu pleacă din PSD dar are o problemă de raportare la partid

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, la TVR, că a discutat, miercuri, cu Marian Sârbu, iar acesta i-a spus că deocamdată nu pleacă din partid dar că are o anumită problemă de raportare la formaţiunea social-democrată.

35 afișări
Imaginea articolului Ponta: Am vorbit cu Marian Sârbu, nu pleacă din PSD dar are o problemă de raportare la partid

Ponta: Am vorbit cu Marian Sârbu, nu pleacă din PSD dar are o problemă de raportare la partid (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

"Am vorbit astăzi (miercuri, n.r.) cu Marian Sârbu. Mi-a spus că deocamdată nu pleacă din PSD, dar că vrea să discutăm pentru că are o anumită problemă de raportare la partid", a spus Ponta.

El a spus că va mai discuta cu Sârbu.

"Mi-a spus că deocamdată nu pleacă, dar vrea să discute cu mine. Are nişte probleme vizavi de propria-i raportare la partid şi sunt dispus, sunt dornic să discut, nu numai cu el ci cu orice coleg al meu. Dacă există o soluţie să-i ţin, o să-i ţin, dacă sunt hotărâţi să plece, fiecare e pe drumul lui", a spus Ponta, care a arătat că a avut în cursul zilei de miercuri o discuţie cu Marian Sârbu.

Ponta a spus că nu poate să îi ofere lui Marian Sârbu portofoliul de ministru al Muncii, aşa cum se speculaează pe piaţa zvonurilor că s-ar întâmpla în cazul plecării acestuia din PSD.

"Asta nu pot să-i ofer. Nu pot să ofer colegilor decât opoziţie şi război cu actualul Guvern în următorii doi ani şi jumătate", a spus Ponta.

Senatorul Cristian Diaconescu s-a alăturat grupului independenţilor, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX Gabriel Oprea, ministru al Apărării şi lider al grupului.

Ulterior, Diaconescu a confirmat demisia din PSD, spunând că nu vrea să facă alte comentarii.

Presa a relatat că şi Marian Sârbu a purtat discuţii pentru a se alătura independenţilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici