Ponta anunţă că pleacă la Paris, pentru a discuta cu preşedintele şi premierul Franţei despre Schengen

Premierul Victor Ponta a anunţat că va pleca, săptămâna viitoare, la Paris, unde va discuta cu preşedintele Francois Hollande şi primul-ministru Jean-Marc Ayrault despre aderarea României la spaţiul Schengen.

346 afișări
Imaginea articolului Ponta anunţă că pleacă la Paris, pentru a discuta cu preşedintele şi premierul Franţei despre Schengen

Victor Ponta (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

"Poziţia Franţei este foarte importantă", a spus Ponta, în şedinţa de guvern.

El a precizat că se va întâlni şi cu reprezentanţi ai investitorilor francezi.

"Acel Parteneriat strategic de care s-a vorbit de săptămâna viitoare cred că în sfârşit începem să îl punem şi în aplicare şi să îl folosim pe zona economică politică, militară şi toate celelalte zone pe care le-am avut în atenţie", a conchis Ponta.

Luni, ambasadorul Franţei la Bucureşti a venit la Palatul Victoria, pentru o discuţie cu premierul Victor Ponta.

Tot luni, Ponta a declarat că este convins că autorităţile române şi cele franceze vor colabora în cazul scandalului cărnii de cal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici