Ponta: Băsescu a fost cel mai mare "despărţitor" al societăţii

Preşedintele PSD, Victor Ponta, l-a acuzat pe Traian Băsescu că a fost "cel mai mare despărţitor al societăţii" şi că singurul model de societate în care acesta se simte ca "peştele în apă" este acela în care "toată lumea se luptă cu toată lumea".

29 afișări
Imaginea articolului Ponta: Băsescu a fost cel mai mare "despărţitor" al societăţii

Ponta: Băsescu a fost cel mai mare "despărţitor" al societăţii (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Ponta a declarat vineri, într-o conferinţă de presă la Cluj, că, în prezent, s-a ajuns în situaţia în care pacienţii se luptă cu medicii, justiţiabilii cu judecătorii sau ardelenii cu oltenii.

"Dacă îl acuz de ceva pe preşedintele Băsescu în toţi aceşti ani este că a fost cel mai mare despărţitor al societăţii, începând de la câştigarea alegerilor în care a spus că îi va trage în ţeapă pe corupţi, şi de care a uitat. Tot timpul, şi astăzi, trăim momentul în care pacienţii se luptă cu medicii, justiţiabilii cu judecătorii, maghiarii între ei, ardelenii cu oltenii, cei de la privat cu cei de la stat, toată lumea trebuie să se lupte cu toată lumea. E un model de societate, singurul în care Băsescu se simte bine ca peştele în apă", a arătat Ponta.

Acesta a spus că singura salvare a României este un model care să reunească toate aceste categorii şi să regăsească "o coeziune pe care societatea românească a pierdut-o în toţi aceşti ani".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici