Ponta: Băsescu e paraleu acasă şi în genunchi la Bruxelles. Ne-a vândut pentru a-şi ţine scaunul

Drumul european al României va fi mult mai bun fără Traian Băsescu, un preşedinte care "ne-a vândut pe toţi" pentru a-şi ţine scaunul, a afirmat liderul USL, premierul Victor Ponta.

1507 afișări
Imaginea articolului Ponta: Băsescu e paraleu acasă şi în genunchi la Bruxelles. Ne-a vândut pentru a-şi ţine scaunul

Ponta: Băsescu e paraleu acasă şi în genunchi la Bruxelles; ne-a vândut pentru a-şi ţine scaunul (Imagine: AFP - MediafaxFoto)

"Mi-a plăcut asta, cu "nu poţi să spui în strănătate altceva decât acasă", păi acasă e paraleu, când a venit de la Bruxelles, acolo era în genunchi. Era în genunchi, nu îndrăznea să deschidă gura, să spună ceva pentru România, pentru viitorul ţării noastre", a spus Ponta la Antena 3.

El a adăugat că suma suplimentară de 5 miliarde euro anunţată de preşedinte ca fiind obţinută pentru plăţi în agricultură era inclusă în Tratatul de aderare încă din 2007 şi l-a acuzat pe şeful statului că minte cu neruşinare, întrebându-se dacă preşedintele nu se va lăuda şi cu ce au obţinut Carol I, Regele Ferdinand sau Gheorghe Gheorghiu-Dej.

El a mai susţinut că drumurl european al României va fi mult mai bun fără Traian Băsescu, un preşedinte care "ne-a vândut pe toţi" pentru a-şi ţine scaunul.

Cine te reprezintă? Află totul despre politicienii aflaţi în funcţii publice!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici