Ponta cere miniştrilor să fie "în zonă" pentru a veni imediat la Guvern dacă se impun decizii rapide

Premierul Victor Ponta a cerut miniştrilor să fie permanent "în zonă", astfel încât să poată veni imediat la Palatul Victoria în cazul în care este nevoie ca Guvernul să se reunească din nou în şedinţă, pentru decizii rapide.

481 afișări
Imaginea articolului Ponta cere miniştrilor să fie "în zonă" pentru a veni imediat la Guvern dacă se impun decizii rapide

Ponta cere miniştrilor să fie "în zonă" pentru a veni imediat la Guvern dacă se impun decizii rapide

"Vă rog să fiţi prezenţi tot timpul în zonă, pentru orice fel de decizii rapide trebuie să luăm ne întâlnim din nou aici. Cei care sunt membri ai Parlamentului vor merge vineri la Parlament", a spus Ponta.

Guvernul s-a reunit joi seara în şedinţă, pe ordinea de zi figurând şi o ordonanţă de urgenţă pentru modificarea legislaţiei privind referendumul de demitere din funcţie a preşedintelui.

Ordonanţa stabileşte că preşedintele poate fi demis cu 50% plus unu din numărul persoanelor prezente la vot.

Conform legii actuale, preşedintele este demis la referendum cu 50% plus unu din numărul alegătorilor înscrişi pe liste.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici