Ponta: Dacă Băsescu revine la rolul echidistant faţă de partide, PSD merge marţi la consultări

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că social-democraţii vor participa la a doua parte a consultărilor de la Cotroceni cu şeful statului, cu condiţia ca acesta să revină la echidistanţa faţă de partide.

41 afișări
Imaginea articolului Ponta: Dacă Băsescu revine la rolul echidistant faţă de partide, PSD merge marţi la consultări

Ponta: Dacă Băsescu revine la rolul echidistant faţă de partide, PSD merge marţi la consultări (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Ponta a afirmat că PSD va accepta noua invitaţie a preşedintelui Traian Băsescu, pentru marţi, la o nouă rundă de consultări asupra modificării Constituţiei, cu două condiţii.

"Dacă domnul preşedinte Băsescu va înţelege cu adevărat de ce ne-am retras astăzi de la consultări şi dacă începe să îşi exercite cu adevărat rolul de mediator şi de factor echidistant faţă de forţele politice, vom participa. Numai cu aceste două condiţii vom fi de acord să mergem la consultări, marţi, la Cotroceni", a precizat Ponta.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, că le va transmite în cursul serii liderilor PNL şi PSD invitaţii pentru a participa, marţi, la noi discuţii, de la ora 18.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici