Ponta: Diaconu este primul candidat cu adevărat independent ales vreodată în România, îl felicit

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, duminică seară, după alegerile pentru PE, că fostul liberal Mircea Diaconu este primul candidat cu adevărat independent ales vreodată în România, el ţinând să îl felicite pentru rezultat.

1023 afișări
Imaginea articolului Ponta: Diaconu este primul candidat cu adevărat independent ales vreodată în România, îl felicit

Ponta: Diaconu este primul candidat cu adevărat independent ales vreodată în România, îl felicit (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Este important, în bătălia pe care o ducem de zece ani pentru a dovedi care este forţa politică pe care românii o consideră cea mai legitimă, faptul că noi am obţinut un scor de peste 40% şi partidul preşedintelui Băsescu un scor de 6%, un scor egal cu al lui Mircea Diaconu", a spus Pona.

El a arătat că vrea să îl felicite sincer pe Mircea Diaconu, despre care a spus că este primul candidat cu adevărat independent ales vreodată în România.

"Are tot meritul pentru ceea ce a făcut în viaţă, în cariera politică, în această campanie şi sunt convins că va reprezenta România cu mândrie în Parlamentul European", a spus Ponta.

Potrivit exit-poll-urilor prezentate duminică seară de mai multe posturi de televiziune, independentul Mircea Diaconu a obţinut la euroalegeri un scor în jur de 5 procente.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici