Ponta: Doamna Vass e Boc în fustă şi pe tocuri, doamna Udrea e Băsescu în fustă

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că Andreea Paul-Vass, consilierul primului-ministru, este "acest Boc în fustă şi pe tocuri", în timp ce Elena Udrea, ministrul Turismului şi Dezvoltării Regionale, este "Băsescu în fustă".

299 afișări
Imaginea articolului Ponta: Doamna Vass e Boc în fustă şi pe tocuri, doamna Udrea e Băsescu în fustă

Ponta: Doamna Vass e Boc în fustă şi pe tocuri, doamna Udrea e Băsescu în fustă (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

"Dar vă rog să mă ajutaţi să o întrebaţi pe doamna Vass cum e cu controlul la Sorin Blejnar, că sunt sigur că doamna Vass, acest domn Boc în fustă şi pe tocuri, va reuşi să vă răspundă (...) Întotdeauna v-am spus că doamna Udrea este un Traian Băsescu în fustă, doamna Vass e un Emil Boc în fustă, ca să-i păstrăm în aceeaşi notă", a spus Ponta.

El a făcut această afirmaţie în contextul în care s-a pronunţat în favoarea implementării unui management privat la companiile naţionale, el apreciind că PDL nu va face un astfel de lucru.

"Nu am încredere că cei de la PDL sunt capabili să facă ceva cinstit. Eu am auzit-o pe doamna Vass când ne anunţa că se duce Corpul de Control al premierului la Sorin Blejnar. Nu vreţi să o întrebaţi dumneavostră, că eu nu am ocazia, nu am relaţii atât de sus-puse, ce a constatat Corpul de Control al primului-ministru la Sorin Blejnar? Nu vreţi să o întrebaţi pe doamna Vass sau pe domnul Boc dacă ANI a fost seziată vizavi de ceea ce presa a prezentat un caz clar de evaziune fiscală şi de corupţie din partea celui care teoretic e şeful Fiscului şi ar trebuie să combată evaziunea fiscală şi el a primul evazionist dovedit. Eu cred că trebuie management privat şi cred că manţogii, videnii şi toţi ceilalţi trebuie să ajungă la închisoare pentru banii pe care i-au deturnat şi banii pe care i-au dat în campanie lui Traian Băsescu care azi vine şi ne vorbeşte de companii, acelaşi Traian Băsescu care folosea banii companiilor în campania electorală din 2009", a spus Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici