Ponta: Experienţa lui Băsescu îmi poate fi utilă. Aici nu e o chestie de aroganţă tinerească

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, că experienţa pe care preşedintele Băsescu a acumulat-o în cei opt ani de când merge la Consiliul European îi poate fi utilă, el precizând că îi va cere sfatul şi că aici nu este o chestie de aroganţă tinerească.

537 afișări
Imaginea articolului Ponta: Experienţa lui Băsescu îmi poate fi utilă. Aici nu e o chestie de aroganţă tinerească

Ponta: Experienţa lui Băsescu îmi poate fi utilă. Aici nu e o chestie de aroganţă tinerească (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

Întrebat dacă intenţionează să-i ceară sfatul şefului statului, care a acumulat experienţă în cei opt ani de când merge la Consiliul European, Ponta a răspuns: "Sigur. Eu cred că experienţa preşedintelui Băsescu îmi poate fi utilă".

"Aici nu e o chestie de aroganţă tinerească. Aşa cum, să ştiţi, cu tot ce ţine de afaceri europene mă sfătuiesc cu domnul Puşcaş, de exemplu, care are o mare experienţă, cu domnul Orban. Orice experinţă în acest domeniu este extrem de utilă. Nu le ştiu pe toate şi nici nu am cum să le ştiu pe toate. Oricine mă poate ajuta şi oricine poate face ca poziţia României să fie mai puternică şi mai efcientă - e foarte bine", a spus Ponta.

El a spus că este importantă experienţa, dar a dat de înţeles că fiecare îşi are locul său, indiferent de experienţa pe care a acumulat-o.

"În rest, e importantă experienţa. Dar cred că şi domnul Sarkozy avea o experienţă bună. Nu înseamnă că se duce în locul domnului Hollande", a spus Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici