Ponta l-a propus pe Hrebenciuc pentru funcţia de vicepreşedinte al Camerei, în locul lui Zgonea

Ministrul delegat pentru relaţia cu Parlamentul, Mircea Duşa, a declarat, luni, că liderul PSD Victor Ponta l-a propus pe deputatul Viorel Hrebenciuc pentru a ocupa funcţia de vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor, loc vacantat după ce Valeriu Zgonea a fost ales liderul grupului PSD.

348 afișări
Imaginea articolului Ponta l-a propus pe Hrebenciuc pentru funcţia de vicepreşedinte al Camerei, în locul lui Zgonea

Ponta l-a propus pe Hrebenciuc pentru funcţia de vicepreşedinte al Camerei, în locul lui Zgonea (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Având în vedere că vineri mi-am dat demisia din funcţia de lider de grup, la propunerea BPN şi a preşedintelui Victor Ponta azi a fost ales lider de grup Valeriu Zgonea", a spus Duşa, după şedinţa grupului parlamentar al PSD, la care a luat parte şi Victor Ponta.

Zgonea a fost ales lider de grup cu unanimtatea voturilor colegilor săi.

Ca urmare a alegerii sale în funcţia de lider de grup, Zgonea nu va mai fi şi vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor, Victor Ponta propunându-l pentru această funcţie pe Viorel Hrebenciuc.

"E una dintre cele mai grele funcţii pe care le am de când sunt parlamentar. Să gestionezi un grup parlamentar de asemenea importanţă şi putere chiar e o obligaţie în această perioadă", a spus Valeriu Zgonea.

El a precizat că se va baza mult în noua sa activitate pe Viorel Hrebenciuc.

"Mă bazez foarte mult şi pe vicepreşedintele nou al Camerei, pe Viorel Hrebenciuc, care are experienţă. Am o relaţie foarte bună cu toate grupurile parlamentare şi sper ca proiectele de legi importante să treacă fără probleme", a spus Zgonea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici