Ponta: Mă amuză domnul Băsescu. E clar că simte că mai e puţin până pe 9 decembrie

Premierul Victor Ponta a declarat, marţi, că preşedintele Traian Băsescu s-a dus la B1Tv şi l-a "făcut în toate felurile", el arătând că gestul şefului statului îl amuză, pentru că "simte" că mai e puţin până la alegerile din 9 decembrie.

785 afișări
Imaginea articolului Ponta: Mă amuză domnul Băsescu. E clar că simte că mai e puţin până pe 9 decembrie

Ponta: Mă amuză domnul Băsescu. E clar că simte că mai e puţin până pe 9 decembrie (Imagine: Octav Ganea - MediafaxFoto)

"Ştiu. Traian Băsescu s-a dus la B1 şi m-a făcut în toate felurile. Ce să fac eu? (...) Mă amuză domnul Băsescu. E clar că simte că mai e puţin până pe 9 decembrie şi - cum să vă spun, de ce zic că mă amuză? - pe mine în fiecare seară mă înjură Dan Diaconescu. Acum mă înjură şi Traian Băsescu. Înseamnă că fac ce trebuie pentru România. Dacă mă înjură şi Băsescu, şi Dan Diaconescu, e foarte bine", a spus Ponta.

El a arătat că şeful statului, Traian Băsescu, îl va "înjura" până la alegeri din 9 decembrie, după care nu va mai avea ce să facă.

"Domnul Băsescu o să mă înjure până pe 9. După aia ce o să facă? Asta e", a adăugat Ponta.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi, că premierul Victor Ponta e ca "un pisicuţ" atunci când vine la Palatul Cotroceni, afirmând totodată că aceasta este "mitoman", "cum e Crin Antonescu bolnav de somn".

"Victor Ponta, când vine la mine, e ca un pisic, ca un pisic, «da, domnule preşedinte, da domnu' preşedinte» şi după ce iese şi ajunge la Palatul Victoria sau ajunge ... se vede cu un microfon în faţă vorbeşte cum vedeţi. De aceea îl fac mincinos, de aceea îl fac mincinos şi pentru ce a povestit despre CSAT, de aceea îl fac mincinos şi pentru declaraţiile pe care le dă pentru presa străină, pentru că are nevoie de imaginea mea externă şi spune «coabitez, am învăţat din lecţia verii, nu ştiu ce...», iar acasă face ce face", a susţinut Băsescu, la B1 Tv.

"El e mitoman, e bolnav din punctul ăsta de vedere, cum e Crin Antonescu bolnav de somn, omul ăsta e bolnav de minciună. E mitoman", a adăugat el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici