Ponta: Mă întreb ce aş face ca preşedinte de partid mare care pierde alegerile din Capitală

Liderul USL Victor Ponta a declarat luni că se gândeşte ce ar face, ca preşedinte de partid mare, dacă numărul doi din formaţiune ar pleca la adversari, dacă ar exista pericolul pierderii Capitalei, oraş al multor victorii electorale, şi dacă tot mai mulţi lideri locali ar fi nemulţumiţi.

178 afișări
Imaginea articolului Ponta: Mă întreb ce aş face ca preşedinte de partid mare care pierde alegerile din Capitală

Victor Ponta (Imagine: Octav Ganea/Mediafax foto)

El a făcut aceste afirmaţii la Slatina, în conferinţa în care Darius Vâlcov şi-a anunţat, luni, trecerea la PSD.

Ponta a spus că se întreabă ce ar face, ca preşedinte de partid mare, dacă ar vedea că tot mai mulţi lideri se îndepărtează de formaţiune.

"Mă întreb ce aş face dacă numărul doi din formaţiune pleacă la opoziţie", a mai spus Ponta, în acelaşi context.

De asemenea, Ponta a spus că se întreabă ce ar face dacă ar vedea că partidul pe care îl conduce, şi care a deţinut foarte mult timp supremaţia la Bucureşti, s-ar afla în pericolul de a pierde alegerile locale la Capitală.

Liderul USL a spus că se întreabă ce ar face dacă partidul său ar ajunge să fie reprezentat, la Bucureşti, principalul fief politic, de oameni precum Elena Udrea şi Silviu Prigoană.

El a mai spus că speră ca PSD să înveţe din greşelile proprii, precum şi din cele ale altor partide.

"Nu vreau să fac necrologul PDL", a spus Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici