Ponta: Majoritatea parlamentară s-a verificat azi, la votul pentru conducerea Camerelor

Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, a precizat, luni, că majoritatea parlamentară s-a verificat în cursul zilei, la votul dat pentru conducerea celor două Camere, el răspunzând astfel unei întrebări privind impactul platformei Geoană-Vanghelie asupra majorităţii care susţine guvernul.

469 afișări
Imaginea articolului Ponta: Majoritatea parlamentară s-a verificat azi, la votul pentru conducerea Camerelor

Ponta: Majoritatea parlamentară s-a verificat azi, la votul pentru conducerea Camerelor (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Întrebat în ce măsură majoritatea parlamentară este pusă la încercare de platforma Geoană- Vanghelie, Ponta a răspuns: ”Majoritatea parlamenară s-a verificat azi şi în Senat şi în Cameră la votul pentru conducerea celor două Camere şi din câte ştiu s-a votat propunerea coaliţiei de guvernare”.

Solicitat să comenteze declaraţiile liberalilor referitoare la ”ziua Z”, în care preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu va fi schimbat, Ponta a precizat: ”S-ar putea să fie în decembrie 2016 <ziua Z>”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici