Ponta: Morar consideră că toate unităţile de Parchet sunt monopolul său, nu pot să accept aşa ceva

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, înaintea şedinţei USL, că Daniel Morar "consideră că toate unităţile de Parchet sunt monopolul său personal", el arătând că nu poate accepta aşa ceva şi că va explica acest lucru şi colegilor săi din conducerea USL.

310 afișări
Imaginea articolului Ponta: Morar consideră că toate unităţile de Parchet sunt monopolul său, nu pot să accept aşa ceva

Daniel Morar (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"O să avem o şedinţă a USL, o să le explic colegilor din USL modul în care văd lucrurile, anume că de azi noi nu mai avem procuror general, că domnul Morar nu mai are nicio bază legală ca să conducă Ministerul Public şi e foarte grav, practic toate actele semnate de domnul Morar de azi pot fi atacate în instanţă", a spus Ponta.

El a arătat că nu poate accepta ca Morar să considere că Parchetele sunt monopolul personal.

"În al doilea rând, după tot ce s-a întâmplat ieri, eu am crezut în buna intenţie şi credinţă a celor cu care am discutat, însă s-a dovedit că domnul Morar consideră că toate unităţile de Parchet sunt monopolul personal al domniei sale, ori aşa ceva nu pot să accept", a spus Ponta.

Premierul a arătat că va continua să facă propuneri pentru posturile vacante pentru înlocuirea persoanelor care le ocupă acum şi care sunt apreciate de Morar, în condiţiile în care el crede că pot fi ocupate de alte persoane.

"În al treilea rând, că o să continui să fac nominalizări pentru funcţii care de un an de zile cel puţin sunt vacante şi sunt ocupate de persoane pe care, sigur, le apreciază domnul Morar, dar eu cred că pot fi şi alte persoane", a mai spus Ponta.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici