Ponta: Până săptămâna viitoare finalizăm negocierile în USL pentru candidaţii la parlamentare

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a anunţat, joi, după şedinţa USL, că până săptămâna viitoare vor fi finalizate negocierile între echipele USL pentru desemnarea candidaţilor la alegerile parlamentare.

234 afișări
Imaginea articolului Ponta: Până săptămâna viitoare finalizăm negocierile în USL pentru candidaţii la parlamentare

Victor Ponta (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Ponta a precizat că la sfârşitul săptămânii viitoare va avea loc şi o întâlnire a conducerii USL cu aleşii locali ai Uniunii cu primarii reşedinţelor de judeţ.

El a spus că va fi şi o întâlnire cu liderii de grupuri parlamentare ai USL, vicepreşedinţii, preşedinţii celor două Camere pentru a discuta programul Guvernului până în 9 decembrie şi întocmirea ofertei de guvernare a USL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici