Ponta: PDL a dat mii de certificate de revoluţionar false, am cerut anularea lor

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, în debutul şedinţei BPN al PSD, la care presa a avut acces, că PDL a dat mii de certificate de revoluţionar false şi că a cerut Secretariatului de stat care se ocupă de revoluţionari să le anuleze.

1269 afișări
Imaginea articolului Ponta: PDL a dat mii de certificate de revoluţionar false, am cerut anularea lor

Ponta: PDL a dat mii de certificate de revoluţionar false, am cerut anularea lor (Imagine: Marius Dumbravean / MediafaxFoto)

"Au făcut mii de aşa-zişi revoluţionari cei de la PDL. Au dat mii de certificate false - pedelistul lor e în închisoare acuma, cred - însă cei care au rămas pe afară din cei care şi-au primit certificate false vor bani şi ei cred că nu o să le dăm bani celor care nu merită în mod legal şi evident că am cerut şi voi insista - Secretariatul de stat pentru revuluţionari să facă ordine şi să anuleze miile de certificate false pe care PDL le-a eliberat în speranţa că vor avea sprijin de stradă şi că vor folosi aceşti oameni în bătălia politică", a spus Ponta.

El a arătat că situaţia actuală a revoluţionarilor reprezintă o bombă cu ceas lăsată de guvernarea PDL, alături de alte astfel de bombe cu ceas pe care urmează să le prezinte presei.

"O să prezint şi la presă o informare, la cinci luni de mandat în fruntea Guvernului, sunt 15 bombe cu ceas pe care le-am moştenit de la pedelişti. O să vedeţi acolo că cea mai neagră aşteptare a noastră asupra a ceea ce vom primi de la guvernele PDL a fost îndeplinită, fie că vorbim de ce am găsit la Poştă, Hidroelectrica, Oltchim, la sănătate, educaţie, la armată, peste tot numai şi numai găuri, la indemnizaţia pentru mame, pentru însoţitorii persoanelor cu dizabilităţi şi inclusiv nemulţumirile pe care le puteţi vedea în faţa sediului (protestele revoluţionarilor, n.r.)", a spus Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici