Ponta: PDL va folosi Parlamentul să îşi pună oameni la CNSAS ca să îi ascundă dosarul lui Băsescu

PDL va continua să fraudeze votul din Parlament pentru a-şi numi oameni la CNSAS, ca să ascundă dosarele preşedintelui Traian Băsescu şi celorlalţi colaboratori ai Securităţii din jurul lui, a susţinut preşedintele PSD, Victor Ponta, la începutul şedinţei de luni a BPN al formaţiunii.

247 afișări
Imaginea articolului Ponta: PDL va folosi Parlamentul să îşi pună oameni la CNSAS ca să îi ascundă dosarul lui Băsescu

Victor Ponta (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax foto)

"Este important să facem public şi motivele pentru care PDL în Parlament continuă să fraudeze votul. Şi-au numit oameni la Curtea de Conturi, la CNA ca să controleze presa. Vă anunţ că îşi vor numi probabil oameni în toate celelalte structuri. La CNSAS este în acest moment probabil ca să îi ascundă dosarul domnului Băsescu şi ale celorlalţi colaboratori ai Securităţii care sunt în jurul domnului Băsescu", a spus Ponta.

El a arătat că trebuie să fie clar "de fapt pentru toată lumea de ce şi la ce folosesc ei Parlamentul", în condiţiile în care noul guvern nu a trimis niciun proiect de lege în Legislativ în ultima lună de zile de când s-a instalat.

Ponta a mai spus că între Guvernul Boc şi Guvernul Ungureanu nu este nicio diferenţă, tot preşedintele Traian Băsescu fiind cel care decide.

"Trebuie să continuăm să ne spunem punctul de vedere referitor la intenţia Guvernului, la presiunea celor din UDMR, de a segrega pe criterii entice UMF din Târgu Mureş. Îmi pare rău să constat alături de dumneavoastră că cele mai negre presimţiri s-au adeverit, nu este nicio diferenţă între Guvernul Boc şi Guvernul Ungureanu, între Emil Boc şi Mihai Răzvan Ungureanu, vedeţi că tot preşedintele Băsescu taie salarii, măreşte salarii, face facultăţi, alianţe politice. Din păcate, e clar că până la alegeri vom avea un preşedinte şi prim-ministru care va continua să ducă ţara în direcţia profund greşită şi periculoasă în care am mers şi până acum", a afirmat liderul PSD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici