Ponta: Pe 2 Mai înmânez cardurile de militant celor care s-au înscris on-line în partid

Preşedintele PSD, Victor Ponta a declarat, joi, că pe 2 Mai, de Ziua Tineretului, va înmâna, la sediul central al PSD, carduri de militant pentru cei înscrişi on-line în partid, el precizând că acesta este un proiect-pilot al TSD, pe care îl spirjină şi care implică discount-uri.

28 afișări
Imaginea articolului Ponta: Pe 2 Mai înmânez cardurile de militant celor care s-au înscris on-line în partid

Ponta: Pe 2 Mai înmânez cardurile de militant celor care s-au înscris on-line în partid (Imagine: Adi Piclisan/Mediafax Foto)

"Pe 2 Mai, la Kiseleff, le urăm bun venit celor care au participat la programul de înscriere on-line declanşat după alegerea mea ca preşedinte", a spus Ponta, într-o conferinţă de presă, în care a arătat că va înmâna carduri de militant, nu de membru.

"Cardul înmânat este cel de militant, nu este carnetul de partid. Acela mi l-a prezentat secretarul general cu toate datele, la Râmnicu Vâlcea. Acesta este un card de militant cu cele cinci principii şi cele cinci programe importante: viaţă prosperă, România corectă, sprijin pentru cei slabi, străzi, şcoli, spitale, respect pentru cei în vârstă", a spus Ponta.

El a arătat că TSD a gândit un sistem ca tinerii care vin alături de PSD ca militanţi să aibă reduceri la diferiţi parteneri, precizând că ideea este una bună, pe care o va sprijini.

La rândul său, preşedintele TSD, Nicolae Bănicioiu, a precizat că programul referitor la carduri se lansează pe 2 Mai, că discount-urile sunt discutate în acest moment şi vor fi acordate ulterior.

"Deocamdată sunt discuţii. Aşteptăm parteneri. Sunt mulţi care au cochetat cu ideea. Vor să vadă întâi numărul de membri angrenaţi, apoi se gândesc la cuantumul discounturilor", a spus Bănicioiu, care a arătat că toate contractele cu parteneri comerciali sau culturali vor fi postate pe site-ul PSD, pentru a fi un proiect transparent.

El a arătat că proiectul reprezintă un sistem împrumutat de la laburişti, prin care vrea să se atragă cât mai mulţi membri tineri.

Bănicioiu nu a dorit să dezvăluie numele partenerilor, precizând doar că, deocamdată, numărul acestora este de zece şi se reduce doar la perteneri comerciali, cu instituţiile culturale neparafându-se nimic până în prezent.

El a arătat că discuţiile cu partenerii pe marginea acestui proiect pilot privesc anul în curs.

Potrivit lui Bănicioiu, posesorii cardurilor de militant nu vor avea alte obligaţii decât cele de membru de partid sau de simpatizanţi, ei urmând a fi totuşi anunţaţi în legătură cu evenimentele organizate de PSD.

Bănicioiu a spus că firma care va produce aceste carduri de militant va fi selectată, preţul de producţie fiind criteriul de bază al selecţiei.

Surse social-democrate declarau, pe 27 aprilie, că Ponta va oferi, pe 2 Mai, de Ziua Tineretului, la sediul central al partidului, carduri de membru noilor înscrişi în PSD, cu care aceştia pot obţine reduceri la teatre, filme, restaurante, magazine, evenimente organizate pe litoral.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici