EXCLUSIV: Carduri cu reduceri la filme, magazine, restaurante pentru noii membri PSD

Preşedintele PSD, Victor Ponta, va oferi, pe 2 Mai, de Ziua Tineretului, la sediul central al partidului, carduri de membru noilor înscrişi în PSD, cu care aceştia pot obţine reduceri la teatre, filme, restaurante, magazine, evenimente organizate pe litoral.

416 afișări
Imaginea articolului EXCLUSIV: Carduri cu reduceri la filme, magazine, restaurante pentru noii membri PSD

EXCLUSIV: Carduri cu reduceri la filme, magazine, restaurante pentru noii membri PSD

Surse din apropierea liderului PSD, Victor Ponta, au declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că discount-urile oferite de cardurile de nou membru PSD pot fi obţinute datorită formării unei reţele de parteneri - teatre, cinematografe, magazine, restaurante.

Aceşi parteneri vor acorda respectivele discount-uri în momentul în care se va prezenta cardul de nou membru PSD, în baza unui sistem electronic la care toţi aceşti parteneri sunt parte, au explicat sursele citate.

"Există un sistem informatic prin care diferiţi parteneri - teatre, cinematografe, magazine, restaurante - acordă reduceri posesorilor de card de nou membru PSD. Aceasta este inovaţia în politică a lui Ponta. Reprezintă un alt mod de a face politică. Este o inovaţie, nu s-a mai făcut aşa ceva până în momentul de faţă", au precizat, pentru MEDIAFAX, sursele citate.

Aceleaşi surse au arătat că pe 2 Mai, la sediul central al PSD, din Şoseaua Kiseleff, se va organiza un eveniment special, unde preşedintele PSD, Victor Ponta, va oferi cardurile de nou membru celor proaspăt înscrişi în partid.

Sursele citate au mai arătat că PSD a pregătit 3.000 de astfel de carduri, care vor fi oferite noilor membri ai partidului şi în organizaţiile locale ale partidului, nu numai la nivel central.

Aceleaşi surse au mai arătat că de la sediul central al partidului posesorii de carduri de nou membru PSD se vor îndrepta, în marş, către Palatul Parlamentului.

Cardurile de nou membru PSD sunt de culoare roşie, au sigla PSD şi adresa de site www.psd.ro, conţin înscrisul "Victor Ponta - preşedinte PSD" şi semnătura olografă a acestuia.

De asemenea, pe aceste carduri mai scrie: "Membru PSD, nr. ....", "Vreau Viaţă prosperă, România corectă, Sprijin pentru cei slabi, străzi, spitale, şcoli moderne, respect pentru cei în vârstă". Pe verso scrie "Luptăm împotriva nedreptăţii, mizeriei, corupţiei, abuzurilor, sărăciei".

Surse din PSD au declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că, în 2 Mai, PSD va organiza, la sediul din Şoseaua Kiseleff, o acţiune în care noilor înscrişi în partid li se vor înmâna carnetele de membru al formaţiunii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici