Ponta: Preşedintele Comisiei SIE nu va convoca şedinţa pentru audierea lui Meleşcanu

Liderul PSD Victor Ponta a declarat, luni, că preşedintele comisiei parlamentare de control al activităţii Serviciului de Informaţii Externe, care este deputat PSD, nu va convoca şedinţa pentru audierea lui Teodor Meleşcanu, propus de preşedintele Traian Băsescu pentru postul de director al SIE.

1049 afișări
Imaginea articolului Ponta: Preşedintele Comisiei SIE nu va convoca şedinţa pentru audierea lui Meleşcanu

Ponta: Preşedintele Comisiei SIE nu va convoca şedinţa pentru audierea lui Meleşcanu (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax foto)

Ponta a precizat că parlamentarii USL vor fi în protest parlamentar în continuare, astfel că nu vor participa nici la audierea lui Meleşcanu, nici la votul din plen.

El a afirmat că Meleşcanu nu va putea fi audiat de comisia comună a Parlamentului de control al activităţii SIE, întrucât preşedintele comisiei, deputatul PSD Gabriel Vlase, nu va convoca şedinţa.

Ponta a refuzat să comenteze desemnarea lui Meleşcanu, spunând că susţine poziţia liderului PNL, Crin Antonescu.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, că nominalizarea la şefia SIE este "o afacere" între Traian Băsescu şi Teodor Meleşcanu şi a anunţat că, la prima şedinţă a CNEx, va cere excluderea din partid a senatorului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici