Ponta: Revocarea lui Baconschi este prea puţin, sper că funcţia lui nu va fi mită pentru trădători

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat luni, în plenul Parlamentului, în prima zi a sesiunii extraordinare, că revocarea lui Teodor Baconschi de la MAE este "prea puţin" şi vine "prea târziu".

157 afișări
Imaginea articolului Ponta: Revocarea lui Baconschi este prea puţin, sper că funcţia lui nu va fi mită pentru trădători

Victor Ponta (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Ponta a spus, la microfonul plenului comun, că este de acord cu revocarea din funcţia de ministru de externe a lui Teodor Baconschi, anunţată de premierul Emil Boc cu câteva minute înainte.

"Dar sper că sunteţi conştient că este mult prea puţin şi mult prea târziu. Oamenii care se uită la noi aşteaptă soluţii pentru problemele lor, nu pentru problemele de imagine ale Guvernului sau pentru cele cauzate de lipsa de tact a unui ministru ajuns în funcţie pe criterii pe care nu are rost să le mai discutăm", a adăugat preşedintele PSD.

Ponta a mai spus că speră ca revocarea lui Baconschi să fie argumentată de activitatea acestuia ca ministru, şi nu "o ocazie în plus pentru a mai oferi o mită pentru cei care au trădat pentru a veni la putere".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici