Ponta: Săptămâna viitoare luăm o decizie politică privind salariile demnitarilor

Premierul Victor Ponta a precizat, joi seara, că în şedinţa de guvern de săptămâna viitoare se va lua o decizie politică privind salariile demnitarilor, odată cu discuţiile privind rectificarea bugetară.

365 afișări
Imaginea articolului Ponta: Săptămâna viitoare luăm o decizie politică privind salariile demnitarilor

Ponta: Săptămâna viitoare luăm o decizie politică privind salariile demnitarilor (Imagine: Shutterstock)

Întrebat joi, la o emisiune de la România TV, dacă marţi la rectificarea bugetară are de gând să anuleze ordonanţa prin care salariile demnitarilor ar urma să fie majorate, premierul Victor Ponta a lăsat să se înţeleagă că da, însă a refuzat să facă o precizare clară în acest sens.

"Ştiţi foarte bine că acolo a fost o discuţie între preşedinte, domnul Oprea, pe care eu am înţeles-o şi am acceptat-o, domnul Mihalache în stillul de pe când era la noi la PSD a vrut să o dea la întors şi să arunce pe noi şi acum sigur, marţi o să luăm decizia politică care să-l ignore pe Mihalache şi jocurile lui de doi bani, cu alte cuvinte, spun un singur lucru, că eu cred că şi demnitarii trebuie să fie plătiţi mai bine şi trebuie să aibă cel mai mare salariu, dar eu cred că e oportun ca această mărire de salariu să meargă în acelaşi timp arătând pentru toată lumea o perspectivă", a declarat Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici