Ponta: Structurile locale ale PSD vor avea alegeri interne de pe 1 februarie până la Congres

Preşedintele PSD, Victor Ponta, anunţat, luni, că structurile locale ale PSD vor avea alegeri interne începând din 1 februarie şi până la Congresul stabilit să aibă loc în 19-20 aprilie în Bucureşti.

190 afișări
Imaginea articolului Ponta: Structurile locale ale PSD vor avea alegeri interne de pe 1 februarie până la Congres

Victor Ponta (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

El a precizat că, după validarea noilor conduceri ale organizaţiilor locale, la Congres se va alege noua conducere a partidului pentru un mandat care va dura până la alegerile din 2016.

Ponta a spus că noua structură de conducere a PSD va avea 16 vicepreşedinţi, opt dintre aceştia fiind aleşi pe regiuni şi opt dintre liderii naţionali ai partidului.

El a precizat că la Congres va avea loc şi fuziunea dintre PSD şi UNPR, care va avea, de principiu, doi vicepreşedinţi în viitoarea structură de conducere a partidului, el arătând, în acest context, că gardul dintre sediile PSD şi UNPR a fost desfiinţat.

Ponta a subliniat că alegerile pentru funcţiile de vicepreşedinţi vor fi nominale şi nu pe liste închise.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici