Ponta va sta în biroul lui Năstase. Geoană şi-a făcut lichidarea şi a lăsat moştenire un ficus

Proaspăt ales preşedinte al PSD, Victor Ponta a refuzat, ieri, să se instaleze în biroul din Kiseleff pe care l-a folosit timp de cinci ani adversarul său de la Congres, Mircea Geoană, preferând biroul care i-a aparţinut lui Adrian Năstase pe vremea când conducea partidul, informează "Gândul".

20 afișări
Imaginea articolului Ponta va sta în biroul lui Năstase. Geoană şi-a făcut lichidarea şi a lăsat moştenire un ficus

Ponta va sta în biroul lui Năstase. Geoană şi-a făcut lichidarea şi a lăsat moştenire un ficus (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Mircea Geoană şi-a trimis, încă de duminică, consilierii să-i strângă lucrurile pe care le avea în biroul din sediul partidului Potrivit unor surse interne, aceştia au adunat nu mai puţin de 20 de cutii cu documente şi cărţi cu dedicaţie primite de şeful lor de-a lungul timpului. Geoană nu a ţinut, în schimb, să ia şi calculatorul, lăsându-l acolo, dar cu toate fişierele şterse. La fel a procedat şi cu ficusul din birou, la care a renunţat.

Citeşte mai multe despre schimbările de la sediul PSD din Kiseleff pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici