Ponta: Voiculescu şi Băsescu să stea liniştiţi, nu fraternizez cu niciunul dintre ei

Premierul Victor Ponta le-a transmis, luni, preşedintelui Traian Băsescu şi lui Dan Voiculescu un mesaj în care le spune "să stea liniştiţi" că nu are de gând să fraternizeze nici cu unul, nici cu altul.

156 afișări
Imaginea articolului Ponta: Voiculescu şi Băsescu să stea liniştiţi, nu fraternizez cu niciunul dintre ei

Ponta: Voiculescu şi Băsescu să stea liniştiţi, nu fraternizez cu niciunul dintre ei (Imagine: Andreea Alexandru / MediafaxFoto)

Întrebat de presă cum comentează declaraţia preşedintelui fondator al PC, Dan Voiculescu, care se declarase foarte atent ca o coabitare între premier şi preşedinte să nu se transforme în "fraternitate".

"Domnul preşedinte Băsescu este îngrijorat ca să nu fraternizez cu domnul Voiculescu. Domnul Voiculescu este îngrijorat să nu fraternizez cu domnul Băsescu. Pot să îi asigur pe amândoi să stea liniştiţi, nu fraternizez nici cu unul, nici cu altul", a răspus premierul.

Dan Voiculescu a declarat, duminică seară, la un post de televiziune, că este atent la posibilitatea ca între reprezentanţii USL şi preşedintele Traian Băsescu să nu se ajungă de la coabitare la fraternitate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici