Ponta: Vom face tot ce ţine de noi să obţinem voturile necesare pentru trecerea moţiunii de cenzură

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a precizat, luni, după şedinţa BPN, că social-democraţii vor face tot ce ţine de ei pentru a se obţine numărul de voturi necesar trecerii moţiunii de cenzură, amintind că parlamentarii partidului urmează să voteze la vedere.

19 afișări
Imaginea articolului Ponta: Vom face tot ce ţine de noi să obţinem voturile necesare pentru trecerea moţiunii de cenzură

Ponta: Vom face tot ce ţine de noi să obţinem voturile necesare pentru trecerea moţiunii de cenzură (Imagine: David Nika/Mediafax Foto)

Ponta a precizat că în şedinţa BPN au fost nominalizaţi social-democraţii care vor lua cuvântul la dezbaterea moţiunii de cenzură, precum şi modul de organizare, inclusiv modul în care se va merge marţi către Palatul Parlamentului.

"Am nominalizat pe cei care vor lua cuvântul, precum şi tot ce ţine de partea de organizare, inclusiv modul în care mâine (marţi, n.r.) vom merge la Palatul Parlamentului şi modul în care ne vom bate pentru acest moment esenţial pentru PSD şi pentru România", a spus Ponta, după BPN.

El a arătat, de asemenea, că şedinţa BPN a pregătit CExN de la 13.30 şi întâlnirea cu grupurile parlamentare reunite de la ora 15.00, unde se va discuta despre organizarea politică şi parlamentară pentru moţiunea de cenzură.

"PSD va face tot ce ţine de noi ca să obţinem numărul de voturi necesar să treacă moţiunea de cenzură", a spus Ponta.

El a arătat că orice fel de speculaţii, în special ale reprezentanţilor PDL, vor fi infirmate de votul social-democraţilor, parlamentarii PSD urmând să voteze la vedere, pentru ca alegătorii lor să fie covinşi de acest vot.

Ponta a mai spus că PSD va face apel până marţi la momentul votului către toţi parlametarii PDL, independenţi şi UDMR să voteze moţiunea de cenzură.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici