PPMT îl susţine pe Klaus Iohannis în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale

Reprezentanţii PPMT au anunţat că îl susţin pe Klaus Iohannis în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale, ei încurajând prezenţa la vot a maghiarilor din Transilvania, dar şi din celelalte regiuni istorice ale ţării.

793 afișări
Imaginea articolului PPMT îl susţine pe Klaus Iohannis în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale

PPMT îl susţine pe Klaus Iohannis în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale (Imagine: Marius Dumbrăveanu/Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat transmis duminică de Partidul Popular Maghiar din Transilvania (PPMT), ”harta electorală a primului tur de scrutin arată clar că în România este nevoie de consolidarea valorilor transilvănene”.

Încurajăm prezenţa la vot a maghiarilor din Transilvania, dar şi din celelalte regiuni istorice ale ţării. Aşa cum am afirmat şi în campania elctorală, nu susţinem un candidat care este împotriva maghiarilor şi a celorlaltor minorităţi şi duce o politică împotriva regiunilor istorice. Harta electorală a primului tur de scrutin arată clar că în România este nevoie de consolidarea valorilor transilvănene. PPMT îl susţine pe Klaus Iohannis în alegerile de duminica ce urmează”, se arată în documentul citat.

Reprezentanţii PPMT susţin că miza celui de-al doilea tur de scrutin este fie că ”ţara se balcanizează şi mai mult prin corupţie sau se va reînnoi pe baza valorilor transilvănene”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici