Premierul Dăncilă a avut o întâlnire cu studenţii români de la universităţile pontificale

Premierul Viorica Dăncilă a avut o întâlnire cu studenţii români care studiază în universităţile pontificale, desfăşurată la sediul Colegiului ”Pio Romeno”, ea exprimându-şi dorinţa de a spori prezenţa românească la Vatican printr-o serie de manifestări culturale, academice şi religioase.

175 afișări
Imaginea articolului Premierul Dăncilă a avut o întâlnire cu studenţii români de la universităţile pontificale

Premierul Dăncilă a avut o întâlnire cu studenţii români de la universităţile pontificale

”În cadrul vizitei pe care o efectuează la Roma în perioada 10-13 mai 2018, primul-ministru Viorica Dăncilă a avut o întâlnire cu studenţii români care studiază în universităţile pontificale, desfăşurată la sediul Colegiului ”Pio Romeno”. Prim-ministrul a subliniat, în intervenţia sa, importanţa Colegiului Pontifical ”Pio Romeno” în formarea studentilor români la Vatican şi în consolidarea relaţiilor dintre România şi Sfântul Scaun”, se arată într-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, discursul premierului a evidenţiat aspecte legate de vizita la Sfântul Scaun şi primirea de către Papa Francisc, cu accent pe evenimentele dedicate Centenarului şi dorinţa Guvernului României de a spori prezenţa românească la Vatican printr-o serie de manifestări culturale, academice şi religioase.

”Totodată, în cadrul întrevederii, prim-ministrul Dăncilă a promis studenţilor sprijinul Executivului de la Bucureşti cu privire la dotarea bibliotecii Colegiului Pontifical <Pio Romeno>”, se mai arată în comunicat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici