Premierul Dăncilă are un nou consilier onorific, Anton Pisaroglu

Premierul Viorica Dăncilă a semnat numirea în funcţia de consilier onorific pentru relaţii internaţionale a lui Anton Pisaroglu, potrivit unei decizii publicate în Monitorul Oficial. Postul este neremunerat.

419 afișări
Imaginea articolului Premierul Dăncilă are un nou consilier onorific, Anton Pisaroglu

Premierul Dăncilă are un nou consilier onorific, Anton Pisaroglu

„În temeiul art. 19 din Legea nr. 90/2001 privind organizarea şi funcţionarea Guvernului României şi a ministerelor, cu modificările şi completările ulterioare, prim-ministrul emite prezenta decizie. Art. 1 – Se acordă domnului Anton Pisaroglu calitatea de consilier onorific al prim-ministrului pentru relaţii internaţionale. Art. 2 – Activitatea domnului Anton Pisaroglu este neremunerată”, arată decizia şefului Executivului publicată în Monitorul Oficial.

Săptămâna trecută premierul l-a numit consilier onorific pe probleme economice pe Remus Borza. Ulterior acesta s-a înscris în PSD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici