Premierul Nicolae Ciucă îşi va da demisia azi şi va avea loc rotativa - surse

Premierul Nicolae Ciucă îşi va da demisia luni şi va avea loc rotativa, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse politice.

348 afișări
Imaginea articolului Premierul Nicolae Ciucă îşi va da demisia azi şi va avea loc rotativa - surse

Premierul Nicolae Ciucă îşi va da demisia azi şi va avea loc rotativa - surse

Surse politice au declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că premierul Nicolae Ciucă îşi va da demisia lui, indiferent de răspunsul pe care îl vor da sindicaliştii din Educaţie.

Aceleaşi surse au precizat că o parte dintre consilierii premierului Ciucă şi-au înaintat deja demisiile.

Demisia lui Ciucă înseamnă începerea procedurilor pentru rotativa guvernamentală, premier urmând să fie numit, potrivit protocolului semnat între PNL, PSD şi UDMR, Marcel Ciolacu, preşedintele social-democraţilor.

Sursele politice citate au afirmat că numirea în funcţie a lui Ciolacu va avea loc săptămâna aceasta.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici