Preşedintele Austriei critică guvernul pentru că a blocat intrarea României şi Bulgariei în Schengen

Preşedintele austriac Alexander Van der Bellen a declarat vineri că regretă decizia guvernului de a bloca aderarea României şi Bulgariei la spaţiul Schengen.

11624 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Austriei critică guvernul pentru că a blocat intrarea României şi Bulgariei în Schengen

Preşedintele Austriei critică guvernul pentru că a blocat intrarea României şi Bulgariei în Schengen

„Regret profund decizia guvernului austriac de a bloca aderarea la Schengen a României şi Bulgariei. Este adevărat că Austria se află într-o situaţie dificilă din cauza numărului foarte mare de solicitanţi de azil. Dar blocarea Schengen nu este o soluţie", a scris el pe Twitter.

Van der Bellen şi-a exprimat speranţa că o soluţie va fi găsită în curând, prin dialog cu partenerii din Uniunea Europeană.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici