Preşedintele Comitetului Militar al NATO în România vine în România

Preşedintele Comitetului Militar al NATO în România, amiralul Rob Bauer, va avea miercuri o întâlnire cu ministrul Apărării, Angel Tîlvăr, şi şeful Statului Major al Apărării, generalul Daniel Petrescu, în cadrul unei vizite pe care o face în România.

466 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Comitetului Militar al NATO în România vine în România

Preşedintele Comitetului Militar al NATO în România vine în România

Potrivit unui comunicat al MApN, oficialii vor discuta despre situaţia de securitate din regiunea Mării Negre, dinamica implementării măsurilor aliate de descurajare şi apărare a spaţiului euro-atlantic, operaţiile şi misiunile NATO, precum şi evenimentele majore de instruire din acest an.

Întâlnirea va avea loc miercuri la sediul MApN, în cadrul unei vizite pe care preşedintele Comitetului Militar al NATO o face în România în perioada 11-14 aprilie.

Preşedintele Comitetului Militar este principalul consilier militar al secretarului general al NATO şi principalul comunicator al Alianţei în problematică militară.

Comitetul Militar al NATO, constituit din şefii Apărării din statele aliate, are rolul de a furniza recomandări Consiliului Nord-Atlantic privind modalităţile în care NATO poate răspunde la provocările globale de securitate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici