Preşedintele nu vede cu ochi buni traseismul politic. Klaus Iohannis: „E o boală gravă a politicii româneşti”

Preşedintele Klaus Iohannis a spus, miercuri, în contextul în care mai mulţi primari au migrat în alte partide, înainte de alegeri, că „nu vede cu ochi buni aceste racolări”.

211 afișări
Imaginea articolului Preşedintele nu vede cu ochi buni traseismul politic. Klaus Iohannis: „E o boală gravă a politicii româneşti”

Mediafax FOTO

„Nu văd cu ochi buni aceste racolări. Am fost dintotdeauna şi sunt şi acum împotriva traseismului politic. E o boală gravă a politicii româneşti. Ori de câte ori am avut ocazia m-am exprimat public împotriva traseimului politic”, a spus, miercuri, şeful statului.

Deputatul USR Ionuţ Moşteanu a spus, vineri, că PNL că a „transferat”, doar în ultimele zile, peste 30 de primari de la PSD, care se adaugă altor „zeci de traseişti” – primari şi viceprimari PSD transferaţi deja.

„Doar în ultimele zile, peste 30 primari PSD s-au transferat la PNL. Se adaugă altor zeci de traseişti - primari şi viceprimari PSD transferaţi deja. La Piteşti, viceprimarul PSD este candidatul PNL. La Iaşi, PSDistul Chirica. Prin toţi aceşti primari, pesedismul supravieţuieşte”, a scris pe Facebook Ionuţ Moşteanu.

Un alt caz de traseism politic, înainte de alegeri, este cel al lui Cristian Popescu. El a trecut de la PNL la PSD şi urmează să candideze din partea social-democraţilor pentru primăria Sectorului 2.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici