Prigoană conduce în sondajul PDL pentru Primăria Capitalei, dar partidul discută şi varianta unui independent

Silviu Prigoană stă cel mai bine în sondajul făcut de PDL pentru Primăria Capitalei, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din partid, care au precizat că democrat-liberalii discută însă şi varianta unui independent care să reprezinte PDL şi UNPR în alegerile pentru Bucureşti.

1328 afișări
Imaginea articolului Prigoană conduce în sondajul PDL pentru Primăria Capitalei, dar partidul discută şi varianta unui independent

Prigoană conduce în sondajul PDL pentru Primăria Capitalei, dar partidul discută şi varianta unui independent (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Potrivit surselor citate, Silviu Prigoană stă cel mai bine în sondaje, cu posibilitate de creştere. În acelaşi timp, Monica Macovei este cotată sub Silviu Prigoană şi nu are această "posibilitate de creştere".

Pentru Primăria Sectorului 1 democrat-liberalii se gândesc la candidatura lui Theodor Paleologu, iar pentru Primăria Sectorului 5, discuţiile se poartă între PDL şi PUNPR pentru a se stabili dacă în cursă să intre Ştefan Pirpiliu (PDL) sau un candidat UNPR.

Pentru primăriile Sectoarelor 2, 3, 4 şi 6 PDL şi UNPR susţin actualii primari în funcţie.

Discuţiile pentru candidatura la Primăria Capitalei urmează să se finalizeze zilele acestea, UNPR propunând PDL ca lansarea candidaţilor pentru Bucureşti să se facă într-un eveniment organizat cu mult fast, la Sala Palatului sau la Sala Polivalentă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici