Prima reacţie politică faţă de referendumul anunţat de Liviu Dragnea: Pune la cale o cacealma

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat că prin referendumul pentru modficarea Constituţiei, liderul PSD, Liviu Dragnea "pune la cale o cacealma", precizând că nu se va ţine cont de votul românilor, nefiind încă aplicat referendumul din 2009.

2950 afișări
Imaginea articolului Prima reacţie politică faţă de referendumul anunţat de Liviu Dragnea: Pune la cale o cacealma

Prima reacţie politică faţă de referendumul anunţat de Liviu Dragnea: Pune la cale o cacealma

"Prin referendumul pentru modificarea Constituţiei, în sensul redefinirii familiei, Liviu Dragnea pune la cale o cacealma.Nimeni nu poate să creadă că liderul PSD are de gând să ţină cont de voinţa poporului, exprimată prin referendum, atâta timp cât acesta a ignorat ani buni rezultatul referendumului organizat la iniţiativa preşedintelui Băsescu în 2009. PSD va fi credibil în susţinerea demersului iniţiat de Coaliţia pentru familie atunci când va fi de acord cu modificarea Constituţiei, în sensul reducerii numărului de parlamentari la 300", a scris liderul PMP Eugen Tomac, miercuri pe Facebook.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marţi că referendumul pentru modificarea Constituţiei, în sensul redefinirii familiei, ar putea fi organizat pe 30 septembrie sau în prima duminică a lui octombrie.

"Am discutat şi cu colegii, şi la începutul lunii septembrie, în prima săptămână trebuie să fie votul în Senat pentru declanşarea referendumului, în prima săptămână a lunii septembrie trebuie să fie votul pentru declanşarea referendumului şi referendumul poate fi organizat fie pe 30 septembrie, fie în prima duminică din octombrie. Trebuie să prindem în buget, la rectificare referendumului. Nu e obligatoriu să fie duminică şi să fie doar o zi referendumul", a declarat, marţi, liderul PSD, Liviu Dragnea, la Parlament.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici